Trasplantament capil·lar a Barcelona

Publicado en Injerto capilar

Desde 1.900 €
 • Primera consulta gratuita
  Financiado desde 60€/mes
  Llámanos al 951 106 122 y te informamos

Dra. Marina Garrido
Cirurgià Capilar i Tricóloga

La Dra. Marina Garrido destaca com a experta en Tricología Mèdica i Trasplantament Capil·lar, comptant amb més de 7 anys d'experiència en les més avançades tècniques de microempelt de cabell (FUE, FUSS, Artas).

Te llamamos nosotros:

  A la cirurgia estètica per la qual s'aconsegueix recuperar els cabells i acabar amb la calvície, se la coneix com empelt de pèl. Encara que avui dia són molts i molt variats els tractaments contra l'alopècia, el trasplantament capil·lar a Barcelona segueix sent l'únic procediment definitiu per reparar els efectes de la caiguda del cabell. De fet, molts famosos han recorregut a aquesta tècnica, entre ells esportistes com Rafa Nadal, Iker Casillas o Simeone.

  Es tracta d'una tècnica de microcirurgia que consisteix extreure pèl del propi pacient -procedent de les zones del cap que no es veuen afectades per l'alopècia (àrees donants)-, per després implantar-los en les parts calbes (zones receptores). Els seus resultats són naturals i permanents, és a dir, el cabell empeltat no es torna a caure, ja que no es veu influenciat per l'alopècia ja que el cabell extret de les àrees donants està genèticament preparat per romandre.

  Com es fa un transplant capil·lar a Barcelona?

  En essència, l'empelt capil·lar a Barcelona consisteix en una redistribució sistemàtica i artística d'un nombre suficient d'unitats fol·liculars mitjançant petites incisions en el cuir cabellut. Aquests fol·licles pilosos s'extreuen del propi pacient, concretament d'aquelles parts del cap on el pèl no està afectat per l'alopècia (com el clatell), i des d'on es traslladen a les àrees en les que el cabell s'està caient.

  L'empelt capil·lar a Barcelona segueix sent l'únic procediment definitiu per reparar els efectes de la caiguda del cabell.

  L'implant capil·lar no deixa de ser un procediment quirúrgic, però es tracta d'una cirurgia mínimament invasiva, de caràcter ambulatori i els efectes i contraindicacions són escassos.

  Anestèsia local

  Per dur a terme l'empelt, s'aplica anestèsia local al pacient -perquè no senti cap dolor durant el procés-, juntament amb una lleu sedació per proporcionar un estat d'absoluta relaxació i falta d'ansietat.

  La durada de tot el procediment d'empelt capil·lar a Barcelona dependrà de l'avançat de la calvície i del nombre d'unitats fol·liculars necessàries

  La durada de tot el procediment d'empelt capil·lar a Barcelona dependrà de l'avançat de la calvície i del nombre d'unitats fol·liculars necessàries

  Gràcies a l'anestèsia local, el pacient no sentirà cap dolor durant la intervenció. Així, les úniques molèsties que poden aparèixer a la zona intervinguda són una suau opressió i tibantor en el cuir cabellut.

  D'altra banda, en utilitzar aquest tipus d'anestèsia el pacient pot tornar a casa el mateix dia de l'operació, poques hores després de la cirurgia. En cap cas serà necessari recórrer a l'ingrés hospitalari. La reincorporació a la vida laboral i activitats quotidianes es farà al cap de pocs dies.

  Fases quirúrgiques

  Pel que fa a la pròpia intervenció quirúrgica, el transplant capil·lar a Barcelona es desenvolupa en tres fases ben diferenciades:

  1. Extracció dels fol·licles de la zona donant: Normalment, els cabells per ser trasplantat s'obté del clatell o laterals cap del propi pacient, ja que en aquestes parts el pèl no cau. El mètode per extreure els fol·licles és diferent segons la tècnica que s'utilitzi (FUE o FUSS).
  2. Classificació en unitats fol·liculars: Cada fol·licle pilós està format per diverses unitats fol·liculars que, al seu torn, estan formades per fins a quatre cabells. Per tant, en aquesta fase el cirurgià analitza i separa les unitats fol·liculars que seran trasplantades.
  3. Col·locació de les unitats fol·liculars a la zona receptora: Els cabells es distribueixen segons les pautes estètiques consensuades amb el pacient.

  La durada de tot el procediment d'empelt capil·lar a Barcelona dependrà de l'avançat de la calvície i del nombre d'unitats fol·liculars necessàries per obtenir els resultats que es desitgen. En general, aquesta fase de la intervenció es pot allargar unes tres hores.

  Candidat ideal a l'empelt de pèl a Barcelona

  No totes les persones són bones candidates per sotmetre a un microempelt capil·lar, ja que depèn de diversos factors.

  No obstant això, es pot dir que un alt percentatge dels homes són aptes per al trasplantament de cabell, mentre que les possibilitats d'èxit d'aquesta mateixa cirurgia en les dones són menors, ja que l'alopècia femenina té un patró diferent.

  De qualsevol manera, els principals requisits que han de reunir són els següents: 

  El trasplantament capil·lar a Barcelona no deixa de ser un procediment quirúrgic, però es tracta d'una cirurgia mínimament invasiva, de caràcter ambulatori i els efectes i contraindicacions són escassos.

  El trasplantament capil·lar a Barcelona no deixa de ser un procediment quirúrgic, però es tracta d'una cirurgia mínimament invasiva, de caràcter ambulatori i els efectes i contraindicacions són escassos.

  • Que l'alopècia s'hagi estabilitzat, ja que, si la caiguda del cabell acaba de començar pot ser que el resultat de la intervenció no sigui l'esperat. A hores d'ara, amb l'alopècia en plena progressió, el cirurgià tindrà serioses dificultats per saber amb exactitud la quantitat d'unitats fol·liculars necessàries. En definitiva, s'aconsella tenir com a mínim 25 anys per fer l'empelt.
  • Diagnosticar la causa de la calvície (genètica, hereditària, mala alimentació, estrès, ansietat, etc.).
  • Que hi hagi una zona donant ben delimitada i amb suficient densitat capil·lar. D'aquesta manera es garanteix comptar amb suficients cabells per al trasplantament.
  • El tipus de cabell. És preferible que el pèl sigui de textura gruixuda, ja que així es necessitarà un nombre menor d'unitats fol·liculars per repoblar les àrees calbes. S'estima que per un cabell gruixut, equivalen tres o quatre fins.

  Injerto capilar 2
  Reserva tu consulta GRATUITA

  Clínica Esbeltia

  Málaga Barcelona Sevilla

  Huelva Jerez Córdoba

  Fotos antes y después

  Opiniones de pacientes


  Hi ha risc de rebuig del cabell empeltat?

  En coincidir en la mateixa persona el donant i el receptor del cabell trasplantat, s'evita per complet la possibilitat de rebuig. Així, el cos reconeix l'empelt com a propi, gràcies a un mecanisme natural de l'organisme que es coneix com reconnexió vascular. Per això, es desaconsella l'empelt de pèl de persones diferents.

  A més, ja que es trasplanta la unitat fol·licular completa, l'empelt conserva la circulació normal i idèntiques característiques genètiques a les que tenia a la seva localització d'origen, és a dir, no són sensibles a l'acció de les hormones que causen l'alopècia. Així, s'aconsegueix no només que els cabells empeltat sobrevisqui en la seva nova posició, sinó que continuï creixent sense veure danyat.

  Aquestes són les dues principals avantatges de l'empelt de pèl a Barcelona, ​​encara que també cal dir que aquesta tècnica presenta algunes limitacions i que no tots els pacients ni tots els tipus d'alopècia són idonis per a ser tractats amb aquesta tècnica.

  Tècniques de transplant capil·lar a Barcelona

  Les dues tècniques més conegudes i utilitzades pels especialistes per a realitzar l'implant capil·lar a Barcelona són la FUE i la FUSS. La diferència entre ambdues està en la forma d'extracció dels fol·licles pilosos.

  Tècnica Fol·licular Unit Extraction (FUE)

  El mètode FUE, també conegut com a tècnica d'extracció individual d'unitats foliculars, consisteix a obtenir un a un els fol·licles pilosos per trasplantar. Per això, s'empra un instrument quirúrgic especial, un sacabocado microscòpic d'uns 0,8 mil·límetres de diàmetre que pot ser automàtic o manual.

  Avui dia, l'únic remei definitiu per recuperar el cabell perdut és l'empelt capil·lar a Barcelona.

  El procediment és senzill, encara que necessita de molta precisió. És mínimament invasiu i no requereix ni de talls ni de punts de sutura, de manera que la cicatrització és més ràpida. A més, la tècnica FUE d'empelt capil·lar a Barcelona es porta a terme amb anestèsia local i dura diverses hores, podent ser necessàries més d'una sessió.

  Tècnica Fol·licular Unit Strip Surgery (FUSS)

  Per la seva banda, la Tècnica Fol·licular Unit Strip Surgery (FUSS) o de la tira és el procediment quirúrgic mitjançant el qual s'extreu una fina banda del cuir cabellut, utilitzant un bisturí per fer un tall longitudinal i obtenir les unitats fol·liculars al costat de la pell. Sigui quin sigui el la tècnica emprada, l'empelt capil·lar a Barcelona dóna resultats permanents.

  Un alt percentatge dels homes són aptes per al trasplantament de cabell, mentre que les possibilitats d'èxit d'aquesta mateixa cirurgia en les dones són menors.

  Un alt percentatge dels homes són aptes per al trasplantament de cabell, mentre que les possibilitats d'èxit d'aquesta mateixa cirurgia en les dones són menors.

  La cicatrització és més lenta que amb l'altre mètode, i queda una cicatriu d'uns 18 a 20 centímetres de llarg i de 0,5 a 1 centímetre d'ample. L'inconvenient d'això és que la marca serà visible si es porta els cabells molt curts.

  Un cop s'executa l'extracció, la tira es divideix en unitats fol·liculars d'un nombre variable de cabells i es prepararan per a la seva implantació. Igual que en el cas anterior, la intervenció es pràctica amb anestèsia local i de forma ambulatòria.

  Resultats de l'empelt de pèl

  Encara que hi ha altres tractaments capil·lars, com medicaments i mètodes innovadors com les cèl·lules mare, el làser capil·lar, la bioestimulació o el plasma ric en plaquetes (PRP), avui dia, l'únic remei definitiu per recuperar el cabell perdut és el trasplantement capil·lar a Barcelona.

  Durant el postoperatori, caldrà proporcionar certes cures a tomb. Després d'un temps d'adaptació que va de tres a cinc mesos, el cabell empeltat començarà a créixer a un ritme normal (un centímetre per mes), amb les mateixes característiques de gruix i textura que tenia a la seva zona d'origen. Els resultats definitius es podran veure als 12 mesos de la intervenció, quan el cabell tindrà un aspecte totalment natural.

  • Artículo escrito por:
  • Doctora Marina Garrido Romero
  • Dra. Marina Garrido es Cirujano Capilar y Tricóloga, experta en Tricología Médica y Trasplante Capilar con más de 7 años de experiencia aplicando las más avanzadas técnicas de microinjerto (FUE, FUSS, ARTAS), como tratamiento contra la alopecia.
  • Se licenció en Medicina y Cirugía por la Universidad de Barcelona (UB), especializándose después vía MIR en Cirugía General y Digestiva. Su continua formación en Cirugía Capilar y Tricología Médica le ha valido para adquirir un elevado conocimiento y reconocimiento como especialista en Injerto Capilar.
  • Visita su web
  • Es miembro de la organización internacional FUE Europe

  Categoría: Injerto capilar

  ¿Dónde es?

  Dudas y consultas

  Preguntale a nuestros especialistas y resuelve tus dudas.

  • Pablo · 2 de abril de 2018 a las 16:19

   Buenas tardes, Quisiera saber si puedo enviarles fotografías para una primera evaluación y a qué dirección debo hacerlo. Me gustaría que me dieran un diagnóstico y un presupuesto aproximado del injerto capilar que necesitaría. Muchas gracias. Un saludo.
   Dra. María José Fernández Jiménez

   Buenas Pablo,

   Puede mandarnos sus fotografías por Whatsapp a nuestra clínica al número 616 464 453.

   Desde ese número le evaluaremos y le daremos presupuesto.

   Muchas gracias por contactar con nosotros.

  • Jose Antonio Santano Gil · 9 de mayo de 2018 a las 03:06

   Buenas tardes , quisiera saber si existe la posibilidad de hacerme un transplante de pelo.Tengo 65 años y ya me hicieron hace casi 3 años uno de cinta.Que sería necesario enviar para tener una idea de la posibilidad? Gracias
   Dra. María José Fernández Jiménez

   Buenos dias Jose Antonio,

   Para valorar si es usted candidato a realizarse un segundo transplante debemos conocer el estado de la zona donante, para saber el número de unidades que podemos extraer con seguridad y no deteriorar esta zona y también para saber el número de unidades que necesitari en la zona receptora.

   Puede mandarnos sus fotografías por Whatsapp a nuestra clínica al número 661 84 15 71. Desde ese número le podemos hacer una primera valoración sin ningún compromiso.

   Muchas gracias por contactar con nosotros.

  Consulta a nuestros cirujanos

   Déjanos un comentario